Neobična podstanarka

Živjela iza znaka na krovu supermarketa: Gajila čak i cvijeće

  • Izvor: Telegraf
  • 10.05.2024. 13:12

Jedna tridesetčetvorogodišnja žena živjela je nepunih godinu dana iza znaka na krovu jednog supermarketa u Mičigenu.

Kako je prenio "USAtoday", u "njenom stanu" su pronađeni čak i mini sto, odjeća, velika količina hrane, štampač, a čak je i gajila cvijeće.

Radi se o supermarketu "Family Fare“, a neobična podstanarka u potkrovlju iza znaka radnje, otkrivena je sasvim slučajno 23. aprila, potvrdio je Brenon Voren, portparol policije.

"Izvođači građevinskih radova su vidjeli produžni kabl koji vodi od jedne krovne jedinice ka znaku na krovu radnje. Na tom dijelu krova gdje se nalazi znak je potkrovlje, koje ima sopstvena ulazna vrata. To je definitivno dovoljno veliki prostor da se neko smesti u njemu", rekao je Voren

Kada su građevinci otkrili podstanarku oni su upozorili menadžment prodavnice koji je pozvao policiju.

"Policija je došla do vrata, a ona im je rekla 'Ne brinite, odlazim'", dodao je Voren.

Protiv neimenovane podstanarke neće biti podignuta optužnica, a ona je obećala da se više neće vraćati. Policija je pokušala da je obavijesti o dostupnim nekretninama u oblasti ali ona nije bila zainteresovana i jednostavno je otišla.


"Nešto kasnije istog dana ona se vratila, jer nije mogla da odjednom ponese sve svoje stvari pa su joj zaposleni u supermarketu pomogli da ih iznese", otkrio je još portparol policije.

Lokalni žitelji su podstanarku prozvali "nindža iz potkrovlja". Nju su mnogi viđali u blizini ali niko nije mogao da pretpostavi da živi u potkrovlju iza znaka. Policija još nije utvrdila kako je se ona tako često i neprimjećeno penjala na krov:

"U svojoj desetogodišnjoj karijeri još nisam naišao na ovakav slučaj. Pomislite da je nešto slično nemoguće, želim joj sve najbolje", zaključio je Voren.

Pratite nas i putem Vibera