Италија

Жене се потукле на плажи због лежаљки - ВИДЕО

  • Извор: Курир
  • 16.07.2024. 12:12

Високе температуре широм региона довеле су у познатом италијанском љетовалишту до сукоба између двије припаднице љепшег пола, које су одлучиле да размирицу око лежаљки у првом реду ријеше физичким обрачуном. Безазлена расправа прерасла је у праву макљажу, а у све је била умијешана и служба спасилаца. Све се одиграло у мјесту Варкатуро, у близини Напуља.

Како преносе медији, до сукоба је дошло када је једна од жена наводно тражила лежаљку на плажи и експлодирала када јој је то ускраћено. Након почетног гуркања, неименоване жене су почеле да се чупају, а тада је и сам сукоб ескалирао.

Сукоб двије жене настао због лежаљки

Наиме, и они који су покушали да их раздвоје, почели су да се физички обрачунавају, те се у једном тренутку није знало ко кога бије. Видјевши да обична чарка прераста у озбиљну тучу жена, у све су се умијешали и спасиоци.

Како је наведено до сукоба на плажу у мјесту Варкатуро, у близини Напуља дошло је када је једна од актерки сукоба захтијевала да се њој и њеним пријатељима дају лежаљке у првом реду.

Траже казне за обе актерке са снимка

Снимак сукоба објавио је на свом Фејсбук профилу, италијански посланик Емилио Борели који је на крају тражио од локалних власти оштру реакцију на овај обрачун, будући да је према његовим ријечима, угрожена јавна безбједност.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица