Italija

Žene se potukle na plaži zbog ležaljki - VIDЕO

  • Izvor: Kurir
  • 16.07.2024. 12:12

Visoke temperature širom regiona dovele su u poznatom italijanskom ljetovalištu do sukoba između dvije pripadnice ljepšeg pola, koje su odlučile da razmiricu oko ležaljki u prvom redu riješe fizičkim obračunom. Bezazlena rasprava prerasla je u pravu makljažu, a u sve je bila umiješana i služba spasilaca. Sve se odigralo u mjestu Varkaturo, u blizini Napulja.

Kako prenose mediji, do sukoba je došlo kada je jedna od žena navodno tražila ležaljku na plaži i eksplodirala kada joj je to uskraćeno. Nakon početnog gurkanja, neimenovane žene su počele da se čupaju, a tada je i sam sukob eskalirao.

Sukob dvije žene nastao zbog ležaljki

Naime, i oni koji su pokušali da ih razdvoje, počeli su da se fizički obračunavaju, te se u jednom trenutku nije znalo ko koga bije. Vidjevši da obična čarka prerasta u ozbiljnu tuču žena, u sve su se umiješali i spasioci.

Kako je navedeno do sukoba na plažu u mjestu Varkaturo, u blizini Napulja došlo je kada je jedna od akterki sukoba zahtijevala da se njoj i njenim prijateljima daju ležaljke u prvom redu.

Traže kazne za obe akterke sa snimka

Snimak sukoba objavio je na svom Fejsbuk profilu, italijanski poslanik Еmilio Boreli koji je na kraju tražio od lokalnih vlasti oštru reakciju na ovaj obračun, budući da je prema njegovim riječima, ugrožena javna bezbjednost.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Crna Guja (R) (12+)

    Serija: Crna Guja (R) (12+)

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica