Бурјатија

Застрашујућа трагедија: Троје малишана изгорјело док се мајка опијала с комшијом

 • 23.04.2024. 22:42

Троје дјеце изгорјело је у пожару породичне куће у Бурјатији, док су покушавали да се сакрију од ватре у ормару, јављају руски медији.

У тренутку пожара дјечаци од двије и четири, те једногодишња дјевојчица, били су сами код куће. Када је ватра захватила кућу мајка дјеце се наводно опијала са комшијом. Иако су ватрогасци и спасиоци брзо реаговали нису успјели да спасе малишане из буктиње.


Ухапшен замјеник Сергеја Шојгуа

Ухапшен замјеник Сергеја Шојгуа

Узрок пожара није још увијек потврђен, али према појединим изворима до њега је дошло када је неко од малишана, остављених без надзора, запалио завјесу. Након тога, у страху су побјегли у ормар на спрату куће, гдје су њихова тијела и пронађена. Са друге стране, неке комшије тврде да је пожар могао да подметне отац који наводно има психичких проблема.

"Тамо су моја дјеца!", наводно је викала пијана жена ватрогасцима када су стигли на интервенцију. Четврто дијете из породице, десетогодишњи дјечак, у то вријеме је било у школи. Због трагедије је покренута истрага и чекају се званични подаци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)