Burjatija

Zastrašujuća tragedija: Troje mališana izgorjelo dok se majka opijala s komšijom

 • 23.04.2024. 22:42

Troje djece izgorjelo je u požaru porodične kuće u Burjatiji, dok su pokušavali da se sakriju od vatre u ormaru, javljaju ruski mediji.

U trenutku požara dječaci od dvije i četiri, te jednogodišnja djevojčica, bili su sami kod kuće. Kada je vatra zahvatila kuću majka djece se navodno opijala sa komšijom. Iako su vatrogasci i spasioci brzo reagovali nisu uspjeli da spase mališane iz buktinje.


Uhapšen zamjenik Sergeja Šojgua

Uhapšen zamjenik Sergeja Šojgua

Uzrok požara nije još uvijek potvrđen, ali prema pojedinim izvorima do njega je došlo kada je neko od mališana, ostavljenih bez nadzora, zapalio zavjesu. Nakon toga, u strahu su pobjegli u ormar na spratu kuće, gdje su njihova tijela i pronađena. Sa druge strane, neke komšije tvrde da je požar mogao da podmetne otac koji navodno ima psihičkih problema.

"Tamo su moja djeca!", navodno je vikala pijana žena vatrogascima kada su stigli na intervenciju. Četvrto dijete iz porodice, desetogodišnji dječak, u to vrijeme je bilo u školi. Zbog tragedije je pokrenuta istraga i čekaju se zvanični podaci.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

  Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

 • 16:10 Naša Srpska (R)

  ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)