Америка

Видјели су како из гепека вири коса и одмах позвали полицију: Када су дошли до врата осумњичене шокирали су се

  • Извор: Курир
  • 14.10.2024. 21:53

Свако од нас се сусрео са макар једном непријатном ситуацијом након које је морао да позове полицију.

Никада не смијемо бити неми на ситуације које се дешавају у нашем окружењу, комшилуку јер тако можемо можда некоме и спасити живот.

Тиме су се водиле и комшије једне жене које су пролазећи поред њеног аутомобила видјели шокантну сцену. Наиме, из гепека аутомобила вирио је прамен косе. Одмах су позвали полицију сумњајући на најстрашнији злочин који се могао десити. Полиција је брзински реаговала и покуцала на врата осумњичене како би провјерили о чему се ради. Имали су шта и да чују.

Несвакидашњи улазак у салу: Барјактар из хит на Фејсбуку

Несвакидашњи улазак у салу: Барјактар из хит на Фејсбуку

"Извините госпођо, ово је најлуђа ствар коју сам икада чуо. Да ли сте ви можда фризерка? Изгледа да су ваше комшије прилично забринуте. Наиме, пријавили су да нечија коса виси из вашег гепека", обратио јој се један од полицајаца у покушају да сазна шта се заправо дешава.

"Господе, то је моја перика", одговорила је ова жена и вриснула од шока.

"Морате да дођете да видите како то изгледа", позвао ју је полицајац сада већ уз смијех, док се његов колега удаљио да не би гласно почео да се смије.

Жена је погледала свој аутомобил и одмах јој је све било јасно. Коса која је вирила подсјећала је на сцену из хорор филма, те није ни чудо што су њене комшије помислиле да се у колима налази тијело неке жене. 

Све се на срећу завршило са много смијеха, а снимак ове ситуације постао је виралан на интернету.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: