Хоспитализована

Везана ланцем за дрво остављена да умре у џунгли: Запомагање чуо пастир

  • Извор: Телеграф
  • 31.07.2024. 12:01

Једна Американка, која је била везана за дрво и остављена да умре у џунгли у Индији, спасена је након што је локални пастир чуо њене очајничке позиве у помоћ.

Лалита Каји Кумар (50) пронађена је у шуми у близини села Сонурли у суботу ујутру. За дрво је била везана ланцем, преноси Дејли мејл.

Кумар је након тога одведена у оближњу болницу у критичном стању. Била је јако дехидрирана, није могла да говори и вјероватно није јела неколико дана.

Није познато колико дуго је Кумар била у џунгли, док се то подручје протеклих дана суочило са обилним кишама. Према писању Индиа ТВ, Кумар је рекла истражитељима да ју је бивши супруг везао за дрво. Такође је тврдила да је данима била без хране.

Полиција је покренула истрагу о покушају убиства против њеног бившег супруга, а он се суочава и са другим оптужбама.

"Сада је ван опасности. Љекари који су је лијечили рекли су да пати од психичких проблема. Пронашли смо рецепте за лијекове у њеном посједу", рекао је полицијски званичник.

Званичници кажу да је жена добро сада али да ће остати под надзором.

Кумар је рођена у САД, али је неко вријеме живјела у индијској држави Гоа. Званичници покушавају да утврде са ким је била у контакту у посљедњих неколико мјесеци.

Власти су пронашле фотокопију њеног америчког пасоша и њене националне личне карте. Званичници су такође рекли да јој је "виза истекла".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?