Hospitalizovana

Vezana lancem za drvo ostavljena da umre u džungli: Zapomaganje čuo pastir

  • Izvor: Telegraf
  • 31.07.2024. 12:01

Jedna Amerikanka, koja je bila vezana za drvo i ostavljena da umre u džungli u Indiji, spasena je nakon što je lokalni pastir čuo njene očajničke pozive u pomoć.

Lalita Kaji Kumar (50) pronađena je u šumi u blizini sela Sonurli u subotu ujutru. Za drvo je bila vezana lancem, prenosi Dejli mejl.

Kumar je nakon toga odvedena u obližnju bolnicu u kritičnom stanju. Bila je jako dehidrirana, nije mogla da govori i vjerovatno nije jela nekoliko dana.

Nije poznato koliko dugo je Kumar bila u džungli, dok se to područje proteklih dana suočilo sa obilnim kišama. Prema pisanju India TV, Kumar je rekla istražiteljima da ju je bivši suprug vezao za drvo. Takođe je tvrdila da je danima bila bez hrane.

Policija je pokrenula istragu o pokušaju ubistva protiv njenog bivšeg supruga, a on se suočava i sa drugim optužbama.

"Sada je van opasnosti. Ljekari koji su je liječili rekli su da pati od psihičkih problema. Pronašli smo recepte za lijekove u njenom posjedu", rekao je policijski zvaničnik.

Zvaničnici kažu da je žena dobro sada ali da će ostati pod nadzorom.

Kumar je rođena u SAD, ali je neko vrijeme živjela u indijskoj državi Goa. Zvaničnici pokušavaju da utvrde sa kim je bila u kontaktu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Vlasti su pronašle fotokopiju njenog američkog pasoša i njene nacionalne lične karte. Zvaničnici su takođe rekli da joj je "viza istekla".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?