Појас Газе

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Појавио се снимак на којем милитанти Хамаса убацују бомбу у склониште пуно омладине

  • 10.10.2023. 21:29

Kамера је забиљежила ужасавајући моменат кад је група милитаната Хамаса убацила бомбу у склониште гдје се претходно сакрило неколико младих посјетилаца музичког фестивала.

Језива сцена забиљежена је мало прије осам сати у суботу након напада на фестивал електронске музике који је одржан у близини кибуца Реми надомак Појаса Газе.

Неколико посјетилаца, који су успели да избјегну смрт на фестивалу, сакрило се у бетонском склоништу на ауто- путу у близини кибуца, међутим, милитанти су их брзо открили.

Израел: Хитна евакуација становништва из Метула, ситуација измиче контроли

Израел: Хитна евакуација становништва из Метула, ситуација измиче контроли

На снимку је забиљежен узнемирујући тренутак кад су убацили гранату у бункер. Види се и како један младић истрчава да пронађе спас, међутим, одмах је упуцан.

Израелска спасилачка служба ЗАKА наводи да је на локацији гдје је одржан фестивал пронађено више од 260 тијела. Вјерује се да је неколико десетина посјетилаца узето за таоце и њихова судбина за сада није позната.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.