Откривени језиви детаљи покоља у Милану

Тинејџер (17) без милости убио цијелу породицу

  • Извор: Агенције
  • 02.09.2024. 11:00

Цијела Италија је шокирана троструким убиством који је починио 17-годишњи тинејџер, који је у ноћи између суботе и недјеље убио свог оца Фабија (51), мајку Данијелу (49) и млађег брата Лоренца (12 година) у породичној кући.

Тинејџер је признао злочин послије дугог испитивања, а сада су откривени и шокантни детаљи овог покоља у породичној кући.

“Убио сам их сам“, признао је тинејџер истражитељима, и тиме повукао своју прву изјаву. Он је првобитно позвао полицију и рекао да је његов отац убио његову мајку и брата, због чега му се он осветио.

У Бањалуци изгорио порше рент-а-кар агенције

У Бањалуци изгорио порше рент-а-кар агенције

Његове изјаве су одмах изгледале недоследно. Након што је позвао полицију и рекао “дођите, убио сам оца”, младић је сачекао долазак полицијског аутомобила испред куће страве.

У улици у којој је његов дједа, познати грађевински извођач, недавно положио камен темељац за изградњу луксузне виле, живјела је цијела породица.

Породично насиље: Посјекао сина који је хтио да заштити мајку

Породично насиље: Посјекао сина који је хтио да заштити мајку

Младић је прво слагао да је родитеља затекао како сједи на столици са ножем којим су је убио његову мајку и брата. Први љекарски преглед тијела жртава и форензички налази у кући показали су да је највећи број убода, а ријеч је о десетинама, нанијет 12-годишњаку, који је у тренутку напада био у свом кревету.

Мајка и отац су пронађени на земљи. Стога је могуће да су родитељи, привучени вриском свог млађег сина, вјероватно ушли у собу у два различита времена и да их је можда 17-годишњак ранио, прије него што их је неконтролисано убадао ножем.

Тужна вијест: Преминуо Силвано Комазец

Тужна вијест: Преминуо Силвано Комазец

Истражитељи засад не знају шта је у тинејџеру изазвало толики бијес да је убио читаву породицу на тако бруталан начин. Биће урађено детаљно испитивање породичних прилика, а извор из полиције је за Ансу рекао да је свему претходила прослава рођендана оца који је убијен, пише Анса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.