Otkriveni jezivi detalji pokolja u Milanu

Tinejdžer (17) bez milosti ubio cijelu porodicu

  • Izvor: Agencije
  • 02.09.2024. 11:00

Cijela Italija je šokirana trostrukim ubistvom koji je počinio 17-godišnji tinejdžer, koji je u noći između subote i nedjelje ubio svog oca Fabija (51), majku Danijelu (49) i mlađeg brata Lorenca (12 godina) u porodičnoj kući.

Tinejdžer je priznao zločin poslije dugog ispitivanja, a sada su otkriveni i šokantni detalji ovog pokolja u porodičnoj kući.

“Ubio sam ih sam“, priznao je tinejdžer istražiteljima, i time povukao svoju prvu izjavu. On je prvobitno pozvao policiju i rekao da je njegov otac ubio njegovu majku i brata, zbog čega mu se on osvetio.

U Banjaluci izgorio porše rent-a-kar agencije

U Banjaluci izgorio porše rent-a-kar agencije

Njegove izjave su odmah izgledale nedosledno. Nakon što je pozvao policiju i rekao “dođite, ubio sam oca”, mladić je sačekao dolazak policijskog automobila ispred kuće strave.

U ulici u kojoj je njegov djeda, poznati građevinski izvođač, nedavno položio kamen temeljac za izgradnju luksuzne vile, živjela je cijela porodica.

Porodično nasilje: Posjekao sina koji je htio da zaštiti majku

Porodično nasilje: Posjekao sina koji je htio da zaštiti majku

Mladić je prvo slagao da je roditelja zatekao kako sjedi na stolici sa nožem kojim su je ubio njegovu majku i brata. Prvi ljekarski pregled tijela žrtava i forenzički nalazi u kući pokazali su da je najveći broj uboda, a riječ je o desetinama, nanijet 12-godišnjaku, koji je u trenutku napada bio u svom krevetu.

Majka i otac su pronađeni na zemlji. Stoga je moguće da su roditelji, privučeni vriskom svog mlađeg sina, vjerovatno ušli u sobu u dva različita vremena i da ih je možda 17-godišnjak ranio, prije nego što ih je nekontrolisano ubadao nožem.

Tužna vijest: Preminuo Silvano Komazec

Tužna vijest: Preminuo Silvano Komazec

Istražitelji zasad ne znaju šta je u tinejdžeru izazvalo toliki bijes da je ubio čitavu porodicu na tako brutalan način. Biće urađeno detaljno ispitivanje porodičnih prilika, a izvor iz policije je za Ansu rekao da je svemu prethodila proslava rođendana oca koji je ubijen, piše Ansa.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.