ATV

Nesvakidašnja situacija

Sudar dva teretna broda u blizini Istanbula

 • Izvor: Radio Sarajevo
 • 18.09.2023. 18:29

Nesvakidašnja situacija dogodila se u ned‌jelju, 17. septembra na obali Ahirkapi u Istanbulu gd‌je su se sudarila dva teretna broda.

Teretni brod i kontejnerski brod sudarili su se kod obaale Ahırkapı u Istanbulu, a prema informacijama nadležnih nije bilo prijavljenih gubitaka života, povreda ili zagađenja životne sredine, kako je u ned‌jelju potvrđeno iz Generalnog direktorata za obalnu sigurnost.

U Crnoj Gori na takmičenju leže već 30 dana

U Crnoj Gori na takmičenju leže već 30 dana

Sudar se dogodio u zoni Ahırkapı i uključivao je brodove pod nazivom New Legend, 228 metara dug (748 stopa) brod za suvi teret i Еlbsun, kontejnerski brod dug 141 metar.

Nakon detaljne inspekcije koju je obavio tim za brzo spašavanje KЕGM-4, nije prijavljena šteta.

Tea Tairović

Tea Tairović "zapalila" mreže snimkom: Mazi se po tijelu i ljubi dolare!

Vlasti nastavljaju da prate situaciju kako bi osigurale sigurnost i integritet plovila uključenih u incident i okolnog okruženja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.