ATV

Počela američku turneju

Tea Tairović "zapalila" mreže snimkom: Mazi se po tijelu i ljubi dolare!

  • 18.09.2023. 18:07

Pjevačica Tea Tairović počela je američku turneju, a snimci s nastupa u Čikagu usijali mreže što zbog haljine, što zbog komentara o bakšišu.

Tea je već održala nastup u Čikagu, pred prepunom salom, mahom naših ljudi koji tamo žive i rade, a snimak s nastupa pokazao je i kako se sredila, plesala, ali i zaradila.

Urednica RTS-a se potukla sa vanbračnim partnerom

Urednica RTS-a se potukla sa vanbračnim partnerom

Iako za ovakav tip nastupa nije uobičajeno da pjevači dobijaju bakšiš od posjetilaca kluba, Tei je i to pošlo za rukom, pa je u jednom trenutku snimljena kako pleše i mazi se po tijelu, a potom ljubi novčanice, prenosu Telegraf.

Tea je uzela nekoliko stotina dolara, a izazovnim plesom u dugoj uskoj haljini koja je isticala njenu izvajanu figuru, publiku je navela na “ludilo”.

Kuća užasa: Otac i kćerka bili u vezi i ubijali svoje bebe!

Kuća užasa: Otac i kćerka bili u vezi i ubijali svoje bebe!

Zbog dijela na kojem se vidi kako zavodljivo pleše, uvija kukovima, ali i ljubi novčanice nastao je haos u komentarima ispod:

Aplikacija

Aplikacija "X" ne radi? Korisnici širom svijeta prijavljuju problem

“Koliko voli pare, nestvarano”, “Brutalna si, nije ovo ništa za tebe”, “Bravo, bombo pokupi im sve pare”, samo su neki od komentara…

@teatairovic.mp3 CHICAGO 🇺🇸 #najednunoć #dance #american #usatour #teatairovic❤️ #club #clubamerica #koncert #nastup #likes #like #viralvideo #viral ♬ original sound - 𝘛𝘌𝘈 𝘛𝘈𝘐𝘙𝘖𝘝𝘐𝘊

Pratite nas i putem Vibera