ATV

Petoro se i dalje "bori"

U Crnoj Gori na takmičenju leže već 30 dana

  • Izvor: vecernji.hr
  • 18.09.2023. 18:22

O takmičenju ležanja u Crnoj Gori piše cijeli svijet. Blagojević kaže kako je sve krenulo od predrasuda da su Crnogorci lijeni te da vole ležati.

Već mjesec traje takmičenje u ležanju u crnogorskom selu Brezna. Još uvijek petero takmičara bori se nagradu od 1000 evra (više od 1950 KM) i titulu "najvećeg ljenivca".

"Ovo je zaista nezapamćeno. Svi rekordi su davno oboreni - rekao je Mićo Blagojević, vlasnik etno sela Montenegro i idejni pokretač ovog takmičenja.

Jeziva nesreća: Autobus upao u provaliju, najmanje 24 osobe poginule!

Jeziva nesreća: Autobus upao u provaliju, najmanje 24 osobe poginule!

On je rekao kako se niko više ne želi predati i ko god da pobijedi to je i zaslužio,

"Ovo je puno više od takmičenja u ležanju, ovo je prava psihološka igra. Mi se trudimo da im osiguramo nabolje uslove", rekao je Blagojević dodajući kako takmičarima nose hranu i piće te da su tu i doktori koji vode računa o njihovom zdravlju.

O ovom takmičenju sada piše cijeli svijet. Blagojević kaže kako je sve krenulo od predrasuda da su Crnogorci lijeni te da vole ležati.

Tea Tairović

Tea Tairović "zapalila" mreže snimkom: Mazi se po tijelu i ljubi dolare!

"Brojne su anegdote ove godine koje će se dugo prepričavati. Jedan takmičar čak nam je i smršao nekoliko kilograma iako jede i leži.

Otac jedne d‌jevojke dovezao joj je novi auto ispred ulaza u etno selo kako bi ustala i vid‌jela ga i završila takmičenje, ali ona je ipak rekla da to treba pričekati. Gorivo je poskupjelo, bolje da ostane da leži", dodaje uz osmijeh Mićo.

Takmičar Jovan Crnčanin kaže kako nema neku posebnu taktiku te da se trudi vrijeme ispuniti stvarima koje mu odgovaraju.

Dom zdravlja Banjaluka dobio direktora, besplatni prevoz za višečlane porodice

Dom zdravlja Banjaluka dobio direktora, besplatni prevoz za višečlane porodice

"Nije lako. Svi smo se složili između sebe da ni u snu ne bi dolazili da smo znali da će se ovoliko odužiti", kazao je, piše večernji.hr.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: