Нови детаљи са јавног суђења

Стравично признање монструма који је довео 50 људи да му силују жену: Злостављања трајала годинама

  • Извор: Агенције
  • 17.09.2024. 13:53

Доминик Пелик (71), мушкарац који је оптужен да је годинама дрогирао своју супругу и довео најмање 50 мушкараца да је силују док је била под седативима и антидепресивима, признао је да је крив.

"Признајем оптужбе у цијелости. Ја сам силоватељ, као и сви остали у овој просторији", додао је. Осим Пеликоа, суд одлучује о оптужници против још 50 мушкараца.

Пеликова бивша супруга Жизел Пелико, која сада има 72 године, инсистирала је на јавном суђењу јер жели разоткрити њега и друге оптужене.

Пар је био у браку деценијама и има троје дјеце, но мушкарац је наводно својој жени стављао јаку дрогу у храну да би прије силовања изгубила свијест. Према тврдњама тужиоца, Пелико је полне односе нудио на интернету, а злостављања, која су се догађала од 2011. до 2020., је и снимао.

Увиђај потврдио да је пожар у викендици подметнут, нађени трагови провале и бензина

Увиђај потврдио да је пожар у викендици подметнут, нађени трагови провале и бензина

"Крив сам за оно што сам учинио. Ово говорим својој жени, дјеци и унуцима: жао ми је због онога што сам учинио и тражим опрост, чак и ако је то неопростиво", рекао је те додао да његова бивша супруга "то није заслужила", извијестио је Гардијан.

Жизел Пелико је пажљиво слушала свог бившег супруга док је говорио. На крају те изјаве спустила је главу и ставила сунчане наочале.

"Било ми је тешко слушати га јер у 50 година нисам могла ни замислити да би могао силовати. Тешко ми је то било чути, те чинове насиља и варварства. Ни на секунду нисам могла помислити да би то могао учинити. Имала сам потпуно повјерење у тог човјека", рекла је новинарима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.