Добој

Увиђај потврдио да је пожар у викендици подметнут, нађени трагови провале и бензина

Пожар у викендици Славише Павловића, власника портала добојски.инфо и кандидата листе За правду и ред на предстојећим изборима, је подметнут и полиција интезивно трага за починиоцима.

Kако сазнаје АТВ истражиоци су током увиђаја на улазним вратима викендице, која се налази у засеоку засеоку Прањковци код Добоја, затекли трагове провале, док се у унутрашњости викендице осјетио мирис бензина што указује да је викендица намјерно запаљена.

”Полицијски службеници ПУ Добој предузимају потребне мјере и радње на утврђивању извршиоца кривичног дјела паљевина, а које се односи на изазивање пожара на објекту власништво лица иницијала С.П. из Добоја”, саопштено је из ПУ Добој.

У пожару изгорјело поткровље викендице власника добојског портала

У пожару изгорјело поткровље викендице власника добојског портала

Додају да је полицији око 21.40 часова пријављено да је дошло до пожара у викендици, који су локализовали припацници Територијално ватрогасно-спасилачке јединице Добој.

”Увиђај су у јутарњим часовима извршили полицијски службеници ПУ Добој заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела паљевина”, наводе у ПУ Добој.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.