ATV

Лондон

Срамно! Док је непокретна дјевојка пузала уз степенице радници јој се смијали

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 13:46

Д‌јевојка са инвалидитетом била је приморана да пузи уз степенице приликом кретања по лондонској надземној станици због поквареног лифта.

Оно што је још страшније у читавом случају, јесте понашање радника који су све посматрали и смијали се.

Џени Бери (29) из Британије, снимила је видео како се степеник по степеник пење крећући се уназад, повлачећи рукама ногу по ногу све до врха степеница на станици у сјевероисточном Лондону.

Током снимка на којем се види како се мучи будући да није могла да иде колицима, већ да се као лице са инвалидитетом, пење пузећи, она је објаснила како је покушавала да дође до свог хотела који се налази тачно испред станице.

Приликом снимка она је рекла је да је највише нервира начин на који је према њој поступало особље Транспорта за Лондон.

Радници јој се смијали

Оно што је посебно бизарно јесте чињеница да је радник жељезнице саопштио Беријевој да је лифт прорадио након 15 минута и то у тренутку када је несрећна жена допузала до врха степеништа. Такође, у једном тренутку чуо се и смијех радника, што је Беријеву посебно шокирало.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм