London

Sramno! Dok je nepokretna djevojka puzala uz stepenice radnici joj se smijali

  • Izvor: Agencije
  • 12.02.2024. 13:46

D‌jevojka sa invaliditetom bila je primorana da puzi uz stepenice prilikom kretanja po londonskoj nadzemnoj stanici zbog pokvarenog lifta.

Ono što je još strašnije u čitavom slučaju, jeste ponašanje radnika koji su sve posmatrali i smijali se.

Dženi Beri (29) iz Britanije, snimila je video kako se stepenik po stepenik penje krećući se unazad, povlačeći rukama nogu po nogu sve do vrha stepenica na stanici u sjeveroistočnom Londonu.

Tokom snimka na kojem se vidi kako se muči budući da nije mogla da ide kolicima, već da se kao lice sa invaliditetom, penje puzeći, ona je objasnila kako je pokušavala da dođe do svog hotela koji se nalazi tačno ispred stanice.

Prilikom snimka ona je rekla je da je najviše nervira način na koji je prema njoj postupalo osoblje Transporta za London.

Radnici joj se smijali

Ono što je posebno bizarno jeste činjenica da je radnik željeznice saopštio Berijevoj da je lift proradio nakon 15 minuta i to u trenutku kada je nesrećna žena dopuzala do vrha stepeništa. Takođe, u jednom trenutku čuo se i smijeh radnika, što je Berijevu posebno šokiralo.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.