Италија

Смрт мужа политичарке обавијена мистеријом: Камере снимиле нешто чудно

  • Извор: Телеграф
  • 27.05.2024. 09:50

Муж посланице Европског парламента Франческе Донато, Ангело Онорато, пронађен је у суботу мртав у свом аутомобилу у Палерму а догађај је већ квалификован као мистериозан. Истражитељи у свом посједу имају видео-снимке са надзорних камера, али је проблем да "склопе слагалицу".

Наиме, сада су истражитељи пронашли и наводне доказе који могу да посвједоче о томе да ли је мушкарац умро природном смрћу или је сам себи пресудио.

Како се види са снимака са надзорних камера, које нису најјасније, јер је аутомобил био паркиран у мртвом углу, није уочен нико ко би могао потенцијално бити осумњичен за убиство Ангела.

Теренац, који је био паркиран на дијелу пута који није много прометан, налазио се у мртвом углу двије надзорне камере.

Четири мушкарца осумњичена за обљубу дјевојчице!

Четири мушкарца осумњичена за обљубу дјевојчице!

На снимцима се види да се ниједно возило није зауставило у близини Ангеловог ренџ ровера и да су сва возила која су снимљена да су прошла у том смјеру била ван времена у којем се догодила мистериозна смрт.

Једина опција је да је потенцијални нападач побјегао попевши се на зид висок два метра који се граничи са ауто-путем и на тај начин избјегао да буде снимљен.

Тужилаштво је наложило обдукцију како би се разјаснили узроци смрти мушкарца који је, како се сумња, према најновијим информацијама, угушен пластичном траком.

У БиХ нема ко да мјери гледаност

У БиХ нема ко да мјери гледаност

Како италијански медији преносе, изашле су информације гдје је Онорато био на дан смрти - имао је пословни састанак са човјеком између Каринија и Капасија у Палерму. Такође, медији преносе да је имао и спорове са неким наводно дужницима.

Истражитељи су у процесу истраге саслушали и посланицу Европског парламента и њену кћерку Каролину које су пронашле беживотно тијело мушкарца.

Како су рекле, Ангело је кренуо на ручак, а када су жена и кћерка око 14.30 часова покушале да га контактирају, било је безуспјешно. Ушле су у траг његовом телефону и лоцирале га на чудном мјесту. На тој локацији су га пронашле у аутомобили са везаним појасом и краватом око врата.

Према прелиминарним ријечима љекара, смрт је настала усљед гушења, али још увијек није јасно да ли је било у питању убиство или самоубиство.

Према Франчески Донато, њен муж се "никада не би убио", а истог је мишљења и њена кћерка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: