Italija

Smrt muža političarke obavijena misterijom: Kamere snimile nešto čudno

  • Izvor: Telegraf
  • 27.05.2024. 09:50

Muž poslanice Еvropskog parlamenta Frančeske Donato, Angelo Onorato, pronađen je u subotu mrtav u svom automobilu u Palermu a događaj je već kvalifikovan kao misteriozan. Istražitelji u svom posjedu imaju video-snimke sa nadzornih kamera, ali je problem da "sklope slagalicu".

Naime, sada su istražitelji pronašli i navodne dokaze koji mogu da posvjedoče o tome da li je muškarac umro prirodnom smrću ili je sam sebi presudio.

Kako se vidi sa snimaka sa nadzornih kamera, koje nisu najjasnije, jer je automobil bio parkiran u mrtvom uglu, nije uočen niko ko bi mogao potencijalno biti osumnjičen za ubistvo Angela.

Terenac, koji je bio parkiran na dijelu puta koji nije mnogo prometan, nalazio se u mrtvom uglu dvije nadzorne kamere.

Četiri muškarca osumnjičena za obljubu djevojčice!

Četiri muškarca osumnjičena za obljubu djevojčice!

Na snimcima se vidi da se nijedno vozilo nije zaustavilo u blizini Angelovog rendž rovera i da su sva vozila koja su snimljena da su prošla u tom smjeru bila van vremena u kojem se dogodila misteriozna smrt.

Jedina opcija je da je potencijalni napadač pobjegao popevši se na zid visok dva metra koji se graniči sa auto-putem i na taj način izbjegao da bude snimljen.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se razjasnili uzroci smrti muškarca koji je, kako se sumnja, prema najnovijim informacijama, ugušen plastičnom trakom.

U BiH nema ko da mjeri gledanost

U BiH nema ko da mjeri gledanost

Kako italijanski mediji prenose, izašle su informacije gdje je Onorato bio na dan smrti - imao je poslovni sastanak sa čovjekom između Karinija i Kapasija u Palermu. Takođe, mediji prenose da je imao i sporove sa nekim navodno dužnicima.

Istražitelji su u procesu istrage saslušali i poslanicu Еvropskog parlamenta i njenu kćerku Karolinu koje su pronašle beživotno tijelo muškarca.

Kako su rekle, Angelo je krenuo na ručak, a kada su žena i kćerka oko 14.30 časova pokušale da ga kontaktiraju, bilo je bezuspješno. Ušle su u trag njegovom telefonu i locirale ga na čudnom mjestu. Na toj lokaciji su ga pronašle u automobili sa vezanim pojasom i kravatom oko vrata.

Prema preliminarnim riječima ljekara, smrt je nastala usljed gušenja, ali još uvijek nije jasno da li je bilo u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

Prema Frančeski Donato, njen muž se "nikada ne bi ubio", a istog je mišljenja i njena kćerka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: