Ужас

Сестри одсјекао главу и носио је кроз град

  • Извор: Агенције
  • 02.01.2024. 16:32

Један тинејџер ухапшен је у Мексику након што је одсјекао главу својој сестру и носио је наочиглед шокираних пролазника.

Именован само као Себастијан М, овај 19-годишњак је осумњичен за убиство Хулијете М. (29) у Кироги, малом граду у држави Мичоакан.

Полиција је дошла након позива у суботу да младић са људском главом у руци шета дуж ауто-пута у предграђу Кироге, како је навела канцеларија државног јавног тужиоца.

Осумњиченог, за којег се наводи да је био у стању “опијености”, ухапсили су наоружани полицајци у близини владине социјалне службе и одузели му сачмарицу.


Наводно снимљено чудно понашање животиња прије земљотреса у Јапану

Наводно снимљено чудно понашање животиња прије земљотреса у Јапану

Канцеларија државног тужиоца идентификовала је осумњиченог и жртву као брата и сестру. Власти још нису изнијеле могући мотив за убиство, нити је наведено да ли има других умијешаних у језиви злочин.

Себастијан М. биће у притвору док траје истрага.

Мексико има једну од највећих стопа убистава у свијету, укључујући фемицид, односно убиство жена код којег је пол жртве кључни фактор у њиховој смрти.

У просјеку се сваког дана у земљи убије 10 жена или дјевојчица од стране њихових партнера или чланова породице, према подацима владе.


Шаком ударио полицајца

Шаком ударио полицајца

Овај проблем је подстакао неколико таласа протеста посљедњих година, а активисти су тражили темељније полицијске истраге, више кривичних гоњења и строже казне, преноси "Метро".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?