И даље је у бјекству

Шаком ударио полицајца

  • Извор: Аваз
  • 02.01.2024. 16:21

Првојануарска забава уз музику у мјесту Рисовац, на Блидињу, како сазнаје портал “Аваз”, није прошла без инцидената и полицијске интервенције, и то два пута.

Једна особа код које је пронађено оружје је ухапшена, а друга, која је ударила полицајца је у бјекству.

Тако су припадници Полицијске станице Јабланица и Полицијске управе Коњиц, јутрос, сат и 20 минута након поноћи, због изазивања опште опасности ухапсили И.Б. (25) из Љубушког, потврђено је у МУП-у Херцеговачко-неретванског кантона.

Како је речено, полицијски службеник из ПС Јабланица је у 23:15 сати пријавио да је чуо два рафала у непосредној близини шатора у којем се одржавала музичка вече, а након обиласка је у аутомобилу Нисан у власништву И.Б. уочио аутоматску пушку калашњиков.


Бањалука се гуши у смогу

Бањалука се гуши у смогу

У близини возила су пронађене и чахуре. На лице мјеста упућене су полицијске екипе, а о свему је обавијештен дежурни кантонални тужилац. Убрзо је пронађен власник возила И.Б. који је ухапшен, а више информација биће познато накнадно.

Неколико сати касније, у 4:45 сати, двије особе су нарушавале јавни ред и мир, због чега је интервенисала полицијска патрола. У тренутку када су полицајци до службеног возила доводили једног од актера, С.Р. (35) из Посушја, он је шаком у главу ударио једног службеника, након чега је побјегао у непознатом смјеру.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.