Драма у ваздуху

Путник током лета покушао да отвори врата, авион хитно приземљен

  • Извор: Телеграф
  • 31.05.2024. 12:59

На лету "EasyJet-a" избио је хаос након што је пијани путник покушао да отвори врата док је авион био у ваздуху.

Полиција је чекала на писти аеродрома Аликанте у Шпанији и ухапсила 28-годишњака који је био толико пијан да није схватио да је летјелица још увијек у ваздуху.

Остали путници су помогли посади тако што су разјареног мушкарца обуздали током туче у којој је угрозио безбједност лета.

Према извјештајима, путник је већ био пијан када је ушао у авион, али му се стање "погоршало током лета". Ситуација је ескалирала када се потукао са другим путницима након што их је вријеђао. Покушао је да удари члана особља али су онда сви присутни покушали да зауставе хаос.

У јеку туче, пијани мушкарац је покушао да отвори врата авиона да би изашао, а да није био свјестан да су у току лета, а затим је покушао да приступи пилотској кабини.

Како наводе локални медији, капетан је контактирао контролни торањ Аликантеа да их упозори да на лету имају пијаног путника, којег су морали да имобилизирају због угрожавања безбједности у неколико наврата.

По слијетању авиона, пијани мушкарац је ухапшен.

Аеродром Аликанте је један од оних који региструју највише сукоба са путницима. Само прошле године било је 184 притужби - испред је била само Тенерифе Сур-Реина Софија, са 189.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.