Руски лидер

Путин: Побједа на изборима је само увод у будуће побједе Русије

  • Извор: Спутник Србија
  • 20.03.2024. 12:15

Предсједник Русије Владимир Путин састао се у Кремљу са члановима свог изборног штаба које је позвао да заједно иду путем "изградње нове Русије" у свим сферама - од економије до културе.

"Важно је и надам се да ћемо заједно ићи путем стварања и изградње нове Русије у свим сферама - у економији, одбрамбеној способности, умјетности, унутрашњој политици, изградњи наше државе и њених државних институција. Генерално, у свим правцима како бисмо нашу земљу, нашу отаџбину, Русију учинили још јачом, привлачнијом и ефикаснијом. Имамо све да бисмо то и остварили“, поручио је Путин.

Како је додао, најважније је да за то постоји воља руског народа која је јасно изражена током предизборне кампање и кроз њене резултате.

Почиње СЕТ: Присуствује Додик и многобројни званичници

Почиње СЕТ: Присуствује Додик и многобројни званичници

"Имамо потребне ресурсе. Наравно, у свакој области коју смо означили као приоритетну за развој отаџбине, треба много тога да се уради“, оцијенио је руски лидер.

Путин је поручио да је побједа на предсједничким изборима само увод у будуће побједе земље.

"Побједа на изборима је само увод у оне побједе које су толико потребне Русији и које ће свакако доћи“, казао је руски лидер.

Такође је захвалио члановима свог изборног штаба на заједничком раду током предизборне кампање. Он је истакао да је њихов рад у пограничним областима захтијевао храброст и одважност.

"Многи од вас су радили у веома тешким условима и на нашим пограничним територијама, гдје неонацисти гранатирају мирне градове и цивилну инфраструктуру, и у Донбасу и Новорусији - то је захтијевало посебан карактер, храброст, лично јунаштво. Много вам хвала на вашем раду“, рекао је Путин.

Кад се Новалић мора појавити у затвору?

Кад се Новалић мора појавити у затвору?

Он је истакао да би Русија могла да одговори Украјини на нападе на цивилну инфраструктуру истом мјером, али Москва има "своје планове".

Такође је поручио да ће бити учињено све да се подрже они којима је у пограничним областима пропао бизнис, али и сви други грађани који су остали без својих домова.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.