"Русија се налази у тешком периоду своје историје"

Путин открио: Од распада СССР-а желе само једну ствар!

  • 02.04.2024. 17:48

Русија се налази у тешком периоду своје историје, од распада СССР-а недобронамјерници су жељели да је униште и потчине, рекао је руски предсједник Владимир Путин.

"Русија се, као што знамо, налази у тешком периоду своје историје. То је свима јасно. Након распада СССР-а, наши геополитички недобронамјерници су, наравно, поставили себи циљ да униште то што је још преостало од историјске Русије. Односно да се заврши распад њеног језгра, Русије, Руске Федерације и да се то што је преостало подреди њиховим геополитичким интересима“, рекао је Путин.

Он је нагласио да о томе говоре и бивши директор ФСБ и секретар Савјета безбједности.

Како је истакао, Русију су сматрали слабом кариком, али су схватили да су погрешили.

„Очигледно је неко сматрао да је наша држава слаба карика, преварио се и, по мом мишљењу, многи су већ схватили да греше. То се никада није десило, нико није успио у томе и неће се десити. Нико неће успјети у томе. Ово је очигледна, апсолутно тачно“, рекао је Путин.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина