Предсједник Русије

Путин оштро: Чека их неизбјежна одмазда!

  • Извор: Агенције
  • 25.07.2024. 08:59

Предсједник Русије Владимир Путин изјавио је да оне који покушају да застраше и подијеле руско друштво, да одиграју на карту вјерских и националних осјећања чека неизбјежна одмазда.

- Наглашавам – они који покушавају да застраше људе, да подјеле наше друштво, да се поигравају са вјерским и националним осјећањима никада неће успјети у томе. Њих чека неминовна и праведна одмазда - рекао је руски лидер у поруци поводом Дана истражитеља.

Како је додао, руски истражитељи ефикасно раде у Донбасу и Новорусији, прикупљајући непобитне доказе о злочинима неонациста, њихових помагача, терориста и екстремиста.

Наилија Заганшина ексклузивно за АТВ: Русија вишенационална држава, сви се међусобно поштују и друже

Наилија Заганшина ексклузивно за АТВ: Русија вишенационална држава, сви се међусобно поштују и друже

- Желим да напоменем да сада, у условима специјалне војне операције, истражни органи рјешавају посебне, додатне, изузетно важне задатке, укључујући ефикасно дјеловање на ослобођеним територијама - рекао је Путин.

Како је истакао, службеници истражних органа Министарства унутрашњих послова, Истражног комитета и Федералне службе безбједности Русије дају незамјењив, огроман допринос борби против корупције, тероризма и екстремизма, заштити интереса друштва и државе, живота и безбједности грађана, њихових права и слобода.

У ери технолошке револуције, миграционих токова, локалних сукоба и формирања будућих тржишта, појављују се и нови ризици, укључујући сајбер претње, трговину дрогом и прекогранични криминал.

Асад изненада стигао у Кремљ

Асад изненада стигао у Кремљ

- На те изазове треба да одговоримо прецизно и брзо, да унапређујемо методе истраге, уводимо напредне приступе и дигитална решења која ће нам омогућити не само да откривамо, него и спречавамо те криминалне радње - казао је Путин.

Он је на крају истражитељима пожелео успех у раду, истакавши да је сигуран да ће постизати добре резултате у свим кључним правцима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:50 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:40 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:55 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:20 Серија: 1994 (16+)

    ''''Серија: 1994 (16+)

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм