Mikonos

Prekinuo ljetovanje zbog cijena: Na jelovniku 19, a platio 148 evra

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 29.06.2023. 21:55

Bijesni turista naprasno je prekinuo ljetovanje na grčkom ostrvu Mikonos nakon što je, tvrdi, bio prisiljen potrošiti 360,80 evra na lagani ručak.

Opisujući incident na Redditu, dotični je opisao kako su njegovu porodicu prevarili u odmaralištu Platis Gialosu.

"Tražili smo dobro mjesto za sjedenje i uživanje na suncu, a konobar u restoranu Eclipse na plaži rekao nam je kako možemo koristiti njihove kabine ili ležaljke pod uslovom da kupimo dva pića. Ponuda nam se činila prilično dobra, ali onda nas je počeo gnjaviti i insistirati na novim narudžbama. Tražio smo jelovnik kako bismo mogli pogledati cijene, ali konobar je lukavo izbjegao naša pitanja, samo nam je ponavljao kako je sve - jeftino", rekao je.


Mali Rus oduševio crtežom zemalja koje voli

Mali Rus oduševio crtežom zemalja koje voli

Supružnici su naručili svaki po pivo i mohito, a bili su prisiljeni naručiti i milkshakeove za djecu, prenosi "Daily Mail".

"Nakon što smo sat vremena sjedili ondje, odlučili smo naručiti i hranu. Konobar nam je preporučio lignje, a na jelovniku je pisalo da koštaju 19 evra te da s njima idu salata i hljeb kao prilog. Ali onda nam je uručen račun - četiri pića koštaju 78 evra, a lignje 75 evra. Šokirani, dali smo konobaru karticu i tek poslije shvatili da su nam naplatili još više od navedene cifre. Sad su lignje bile 148 evra, milkshakeove, koje nikad nismo ni htjeli, platili smo 38 evra, a salata i hljeb, koji su trebali biti besplatni, koštali su nas još 28, odnosno 14,50 evra", napisao je turista na Redditu.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.