Prijatelji u šoku zbog jezivih detalja

Ovo je manekenka Kristina Joksimović koju je muž samljeo u blenderu

  • Izvor: Telegraf
  • 11.09.2024. 22:52

Prijatelji Kristine Joksimović, švajcarskog modela i manekenke srpskog porijekla koju je muž ubio i potom samljeo u blenderu, u šoku su zbog jezivog zločina.

Brojni Kristinini prijatelji su izrazili šok povodom vijesti o njenoj smrti i načinu na koji je umrla. Jedan je za švajcarski Blick rekao: "Za mene su djelovali kao savršena porodica."

Par, koji se vjenčao 2017. godine, živio je u prostranoj kući sa pogledom na prirodne ljepote u bogatom dijelu Bazela, prenosi 20 Minuten.

Drugi izvor rekao je da je njihov odnos bio u krizi mjesecima, kao i da je policija ranije dolazila zbog prijava o fizičkom nasilju, piše Dejli mejl.

Samo četiri nedjelje prije nego što je ubijena, Kristina je na Instagramu objavila slike sa romantičnog odmora, prikazujući sniježni pejzaž iz luksuznog hotela iznad jezera Lucern.

Istražitelji su izjavili da je njen suprug Tomas, koji je uhapšen zbog ubistva, pokazao "izražen nivo kriminalne energije" i nedostatak empatije nakon što je ubio svoju ženu, opisujući ga kao osobu sa "sadističko-sociopatskim crtama."

Kristina, rođena u Biningenu sa srpskim korijenima, prešla je iz manekenstva u obučavanje modela, inspirišući nove generacije. Trenirala je kandidatkinje za Mis Švajcarske i poslovne žene kako da hodaju samopouzdano.

Osvojila je titulu Mis Sjeverozapadne Švajcarske 2003. godine i bila finalistkinja za Mis Švajcarske 2008.

Brojni švajcarski selebritiji i bivše finalistkinje Mis Švajcarske izrazili su šok zbog njene smrti.

Lorena Santen, koja je osvojila titulu Mis Švajcarske 2023. godine, bila je jedna od Kristininih učenica i izjavila je: "Nedostajaćeš nam mnogo."

Bivša Mis Švajcarske, Krista Rigoci, rekla je za 20 Minuten u februaru: "Strašno je. Stvarno sam šokirana. Mislim na njene dvije kćerke. Bila je prelijepa i dobronamerna žena."

Nekadašnja Mis Švajcarske Nadine Vinzens, koja je bila prijateljica sa Kristinom, izjavila je za Nau.ch: "Dobro sam je poznavala, a njega sam upoznala na kratko. Potpuno sam šokirana i slomljenog srca. Nikad ne bih pomislila da će se ovako nešto dogoditi."

Ona je dodala u komentaru ispod posljednje Kristinine objave na društvenim mrežama: "Srce mi je slomljeno. Bila si tako dobra i draga osoba. Nikada neću zaboraviti vrijeme provedeno u Los Anđelesu s tobom. Počivaj u miru, ljepotice."

"Veoma je, veoma tužno i šokantno ono što se dogodilo. Takođe, nevjerovatno mi je žao zbog djece", rekla je švajcarska manekenka i bivša Mis Švajcarske, Dominik Rinderkneht, za Nau.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: