Успјела побјећи

Отео дјевојку па је 4 године силовао у штали: Ломио јој кости и изгладњивао је

  • 02.09.2024. 15:02

Пољак Матеуш Ј. стар 35 година, осумњичен је да је 30-годишњу жену коју је упознао на сајту за упознавање, четири године држао заточену у штали, силовао и мучио.

Њих двоје су се упознали преко интернета, а онда је 2019. дјевојка отишла у посјету Матеушу малом селу у близини Глогова на западу Пољске.

Тужиоци су рекли да жртва није имала приступ струји, води, тоалетима или хигијенским потрепштинама. Четири године је провела у штали гдје су некада биле животиње. Нико од комшија осумњиченог није ништа посумњао.

Невјероватна прича ловца на олује: ''Преживио сам у средишту подивљалог торнада''

Невјероватна прича ловца на олује: ''Преживио сам у средишту подивљалог торнада''

Жртва је испричала да ју је, ако не испуни његова се**уална очекивања, тукао, мучио и изгладњивао. Наводно се породила у оближњем мјесту Нова Сол, а он ју је натјерао да дијете да на усвајање.

– Нисам могла да кажем истину љекарима. Бојала сам се, а он ми је пријетио да ц́е бити горе ако се жалим -рекла је оштећена. Током боравка у затвору је још неколико пута била хоспитализована због разних дислокација и повреда. Прошле недјеље поново је била у болници и тада је упозорила љекаре који су позвали полицију, пише британски Телеграф.

Пожар на аутомобилу подметнут: ”Порше” поливен бензином!?

Пожар на аутомобилу подметнут: ”Порше” поливен бензином!?

Пољак, који је ухапшен у петак, негира оптужбе и пријети му до 25 година затвора под оптужбом за психичко, физичко и се**уално злостављање.

Страни медији овог 35-годишњака називају “пољским Фрицлом”.

Јозеф Фрицл је, подсјетимо, један од најозлоглашенијих аустријских криминалаца, који је своју кћерку држао 24 године у подруму испод куће. За то вријеме родила је седморо дјеце.

Кћерку силовао па с њом добио седморо дјеце: Фрицл са психијатрије иде у затвор

Кћерку силовао па с њом добио седморо дјеце: Фрицл са психијатрије иде у затвор





Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.