Ужас!

Отац бацио бебу у контејнер, све признао полицији

  • Извор: Телеграф
  • 10.05.2024. 19:05

Отац новорођенчета, чије тијело је пронађено на депонији у Грчкој, признао је да је он бацио бебу у контејнер. Отац, поријеклом из Непала тврди пак да дијете није убијено, већ да је у питању пријевремени порођај и да је дијете мртворођено.

Новорођенче је јуче бацио у контејнер у у граду Враврона, а полиција је брзо успјела да лоцира родитеље и приведе их на разговор, пошто је синоћ мајка бебе примљена у болницу са обилним крварењем. Након тога је прегледом камера установљено да је отац бебу бацио у ђубре.

"Ништа страшније у животу нисам видио"

Замјеник градоначелника каже да је призор на депонији био језив.

- То је нешто најстрашније што сам видио у животу - рекао је Јанис Аидионитис, описујући тренутак када је тијело уочено на депонији.

- Тијело је завршило у преси, глава бебице је завршила у преси, а рукица је вирила - испричао је Аидионитис.

Он је рекао да су сви у шоку након тог језивог призора, те да је ђубре јутрос скупљано на подручју гдје је тијело бачено.

Подсјетимо, полиција је раније саопштила да ће у понедјељак бити обављена обдукција.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм