Дмитриј Медведев

"Њемачка се спрема да започне рат против Русије"

  • Извор: СРНА
  • 03.03.2024. 16:23

Пресретнути разговор високих њемачких официра је доказ да се Њемачка спрема да започне рат против Русије, изјавио је замјеник предсједника Савјета безбједности Русије Дмитриј Медведев.

"Сви покушаји да се снимљени разговор официра Бундесвера представи као обична игра ракета и тенкова били су злонамјерне лажи. Њемачка се спрема за рат са Русијом", написао је Медведев на свом "Телеграм" каналу.

Главна уредница "РТ"-а Маргарита Симоњан објавила је 1. марта транскрипт, а затим и аудио-снимак разговора у којем високи њемачки војни официри разговарају о тражењу помоћи од Велике Британије у планирању напада на Кримски мост ракетама "таурус".

Они су, такође, рекли да би 100 таквих пројектила могло бити достављено Кијеву, пренио је ТАСС. 


Гдје је данас Ђинђићев тјелохранитељ рањен током атентата: Просуо сам цријева

Гдје је данас Ђинђићев тјелохранитељ рањен током атентата: Просуо сам цријева


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм