Uhvaćeni na graničnim prelazima

Nije samo voće: Krijumčarili pola tone kokaina sakrivenih u ananasima

  • 25.02.2019. 16:58

Više od 500 kilograma kokaina, skrivenog u ananasu i dekorativnim figurama, pronađeno je na dva granična prelaza u američkoj saveznoj državi Džordžji, saopštili su danas federalni agenti.

Vrijednost zaplijanjene droge je gotovo 19 miliona dolara, navodi se u saopštenju koje je prenijela agencija AP.

U novembru je u luci u Savani zaplijenjeno 500 kilograma kokaina skrivenog u komercijalnoj pošiljci ananasa iz Kolumbije dok je na aerodromu u Atlanti u torbi putnice koja je prošle nedjelje stigla iz Hondurasa pronađeno 1,4 kilograma kokaina.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:00 Дан Сјећања на страдање и прогон Срба у Олуји, пренос

    ''Владе Републике Српске и Србије ове године Дан сјећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији хрватске војске "Олуја" обиљежиће у суботу, 3. августа, у Лозници, а централна манифестација биће одржана на стадиону "Лагатор" са почетком у 18 часова.

  • 18:35 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 18:40 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.