Кајлија Поузи

Мисицу дјечијих избора пронашли су мртву у парку: Убила се након рођендана

  • Извор: Курир
  • 10.09.2024. 21:42

Дјевојчица Кајлија Поузи одрасла је пред камерама. Она се малтене од најранијег дјетињства такмичила на изборима који су се одржавали широм САД за најљепшу дјевојчицу. Публика у Србији је упознала путем шоу програма "Toddlers and tiars" која се бавила дјечијим изборима за краљице љепоте.

Мало је рећи да је Кајлија у том израсту освојила бројне награде, а називали су је најљепшом дјевојчицом свијета. Она је расла под свјетлима рефлектора, а о њеној љепоти се годинама причало. На изборе је ишла и као тинејџерка. А онда је услиједила шокантна вијест која је шокирала свијет.

Кајлија Поузи пронађена мртва

Ова тинејџерка је неколико дана након 16. рођендана извршила самоубиство, а полиција ју је пронашла објешену у парку у Вашингтону. Није оставила никакву опроштајну поруку. Полиција ју је нашла објешену у државном парку Бирч Беј у Вашингтону, недалеко од своје куће.

Све је унапријед припремила?

Мајка несрећне дјевојчице била је у шоку када је добила вијести о њеној смрти. Није ништа слутио да ће окончати свој живот, нити је оставила опроштајно писмо. Међутим, једна шокантна ствар десила се неколико дана послије њене смрти. Кајлија је поручила једно ћебе за мајку које је сада стигло, а Марси Гатерман је открила и шта је писало у поруци коју је добила уз поклон.

"Драга мама, чак и сада када нисам крај тебе желим да знаш да те волим и цијеним. Увијек. Умотај се у ово ћебе и сматрај то великим загрљајем. Волим те", писало је у поруци дјевојчице која се убила, а коју је прослиједила мами.

Марси Пози Гатерман, потврдила је смрт своје кћерке 2. маја 2022. у емотивној објави на Фејсбуку, написавши: „Немам ријечи ни мисли. Прелијепа дјевојчица је отишла. Иако је била остварена тинејџерка са свијетлом будућношћу пред њом, нажалост, у једном наглом тренутку, донијела је исхитрену одлуку да оконча свој земаљски живот“, рекла је њена породица за ТМЗ.

У међувремену, посљедњи коментари Кајлије на Инстаграм посту пуни су почасти бившој ријалити звијезди, са одговорима попут „Почивај у миру љепота“ и „Хвала ти што си неко ко се угледа на Каилију“.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: