Kajlija Pouzi

Misicu dječijih izbora pronašli su mrtvu u parku: Ubila se nakon rođendana

  • Izvor: Kurir
  • 10.09.2024. 21:42

Djevojčica Kajlija Pouzi odrasla je pred kamerama. Ona se maltene od najranijeg djetinjstva takmičila na izborima koji su se održavali širom SAD za najljepšu djevojčicu. Publika u Srbiji je upoznala putem šou programa "Toddlers and tiars" koja se bavila dječijim izborima za kraljice ljepote.

Malo je reći da je Kajlija u tom izrastu osvojila brojne nagrade, a nazivali su je najljepšom djevojčicom svijeta. Ona je rasla pod svjetlima reflektora, a o njenoj ljepoti se godinama pričalo. Na izbore je išla i kao tinejdžerka. A onda je uslijedila šokantna vijest koja je šokirala svijet.

Kajlija Pouzi pronađena mrtva

Ova tinejdžerka je nekoliko dana nakon 16. rođendana izvršila samoubistvo, a policija ju je pronašla obješenu u parku u Vašingtonu. Nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku. Policija ju je našla obješenu u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, nedaleko od svoje kuće.

Sve je unaprijed pripremila?

Majka nesrećne djevojčice bila je u šoku kada je dobila vijesti o njenoj smrti. Nije ništa slutio da će okončati svoj život, niti je ostavila oproštajno pismo. Međutim, jedna šokantna stvar desila se nekoliko dana poslije njene smrti. Kajlija je poručila jedno ćebe za majku koje je sada stiglo, a Marsi Gaterman je otkrila i šta je pisalo u poruci koju je dobila uz poklon.

"Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cijenim. Uvijek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te", pisalo je u poruci djevojčice koja se ubila, a koju je proslijedila mami.

Marsi Pozi Gaterman, potvrdila je smrt svoje kćerke 2. maja 2022. u emotivnoj objavi na Fejsbuku, napisavši: „Nemam riječi ni misli. Prelijepa djevojčica je otišla. Iako je bila ostvarena tinejdžerka sa svijetlom budućnošću pred njom, nažalost, u jednom naglom trenutku, donijela je ishitrenu odluku da okonča svoj zemaljski život“, rekla je njena porodica za TMZ.

U međuvremenu, posljednji komentari Kajlije na Instagram postu puni su počasti bivšoj rijaliti zvijezdi, sa odgovorima poput „Počivaj u miru ljepota“ i „Hvala ti što si neko ko se ugleda na Kailiju“.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: