Лонг Ајленд

Масакр на сахрани: Мушкарац побио браћу и сестра због имовинског спора

  • Извор: Курир
  • 26.08.2024. 20:41

Пет чланова породице је убијено у трагичном убиству и самоубиству кад се породица окупила у кући њихове мајке на Лонг Ајленду након њене сахране.

Полиција каже да је одговорила на позив о пуцњави испаљеним у мирној улици у Вајоминг Корту, гд‌је је у нед‌јељу нешто прије поднева на травњаку испред куће затекла мушкарца који је себи нанио рану из ватреног оружја.

Полицајци су затим пронашли још четири жртве у малој плавој кући – коју су планирали да продају након смрти њихове мајке прошле нед‌јеље, преноси Њуздеј.

Жртве нису идентификоване у нед‌јељу увече, али имовинска карта показује да је дом недавно припадао Терези Марти ДеЛусији (95), која је сахрањена у петак.

Сви су га гледали на јахти са Северином, а многи не знају ко је он

Сви су га гледали на јахти са Северином, а многи не знају ко је он

Сада се вјерује да је један од њених синова, који је живио у кући са ДеЛусијом, убио своју браћу и сестре и чланове породице прије него што је пуцао у себе у дворишту због спора око продаје куће, наводи Њуз 12 Лонг Ајленд.

– Мама је управо умрла, а они су продавали кућу – рекла је агент за некретнине Мери Макалусо за Њуздеј.

Напоменула је да је требало да се нађе са рођацима у кући око поднева – али док је стигла, власти су већ затвориле улицу, преноси Курир.

Русија извршила највећи ваздушни напад од почетка операције

Русија извршила највећи ваздушни напад од почетка операције

– Сва њена д‌јеца су била овд‌је на сахрани и замолили су ме да дођем да погледам кућу – рекла Макалусо, објашњавајући да ју је једно од ДеЛусијине д‌јеце замолило да се састане са породицом како би знали шта да раде прије него што објаве продају куће, који се процјењује да вриједи скоро 900.000 долара.

Породица је жељела да се процјена уради брзо јер су два члана породице дошла са Флориде на сахрану и убрзо је требало да се врате, напоменула је.

Али осумњичени, за кога се вјерује да има 60 година, живио је у тој кући цијели свој живот, а комшије кажу да је губитак куће био превише неподношљив за њега, наводи АБЦ 7.

Љекари остали у шоку када су 4 године послије смрти старца Гаврила видјели његову крв

Љекари остали у шоку када су 4 године послије смрти старца Гаврила видјели његову крв

Нисам мислио да ће побити цијелу своју породицу, своју браћу и сестре. Мислио сам да је можда избезумљен и урадио то само себи – рекао је један комшија.

Друге комшије су примијетиле да су чуле пуцњаву, пошто су остали потресени језивим призором.

– Прво сам чуо да је то било убиство-самоубиство, и то је прилично лоше – рекао је Мајк Стефенс за АБЦ 7.

Стигле прогнозе стручњака: Ево каква нас зима очекује

Стигле прогнозе стручњака: Ево каква нас зима очекује

– А онда сам чуо да су четири особе убијене, а затим да се догодило и самоубиство, тако да је то било нешто што не чујете често у свом граду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)