Језиво

Мајка свирепо пререзала врат кћерки (10), отац очајнички покушавао да заустави крварење

  • 14.08.2024. 17:20

Софи Ванг (10) свирепо је убијена у својој породичној кући у Аустралији када јој је мајка наводно пререзала грло, док је очајни отац покушавао да заустави крварење.

Отац је дао све од себе да спаси дјевојчицу док Хитна помоћ не стигне, али нажалост, у томе није успио.

Полиција је одмах након доласка у кућу ухапсила њену мајку Јингинг Ксу (46) због сумње да је извршила убиство.

Отац је дјевојчицу пронашао у њиховој кући у Смарагдним језерима на Златној обали Аустралије. Покушао је да заустави крварење, нажалост безуспјешно. Убрзо потом, полиција је ухапсила дјевојчицину мајку.

Мајка је требало јутрос да се појави на суду за прекршаје у Саутопорту, али то није урадила. Нису наведени разлози због којих се није појавила пред судом.

Троје људи преминуло од болести која се шири путем воде: Епидемија траје мјесецима

Троје људи преминуло од болести која се шири путем воде: Епидемија траје мјесецима

"Јуче је полиција позвана у кућу, отац је пронашао кћерку у скоро беживотном стању. Упркос напорима оца и болничара, млада дјевојка је проглашена мртвом", рекао је детектив, вршилац дужности инспектора Кент Елис.

"Тешка срца вас обавјештавам о трагичном инциденту који се синоћ догодио у кући у Смарагдним језерима, а који је резултирао смрћу једног од наших вољених ученика", рекао је Дан Браун, директор Емануел колеџа.

"Ужаснути смо овим инцидентом и знамо да ће дубоко утицати на нашу школску заједницу. Наше молитве су упућене породици и пријатељима детета и изражавамо најдубље саучешће свима који су погођени овом трагедијом", додао је, пише Мирор.

Комшије су причале о свом шоку због смрти дјевојке, а један је рекао да ју је видио како се игра на улици прије само неколико дана.

"Невјероватно је чути да је дјевојчица мртва. Срцепарајуће је, ово не би требало да се деси, јако је страшно", рекао је комшија Крис Сајдс.

Добојка наставила дединим и очевим стопама: Анита је први женски кондуктер у Жељезницама Српске након 30 година

Добојка наставила дединим и очевим стопама: Анита је први женски кондуктер у Жељезницама Српске након 30 година

Цијели дан сам био код куће и ништа нисам чуо, псе су ми оставили у 18 часова и одједном је почела да се појављује полиција. Од тада сам сазнао шта се догодило. То су само страшне вијести", додао је.

"46-годишња жена оптужена је за убиство након истраге о смрти 10-годишње дјевојчице у Карари током ноћи, 13. августа. Она је оптужена за убиство и требало би да се појави пред Судом за прекршаје у Соутхпорту јутрос", навели су из полиције Клинсленда.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.