Од силине ударца мерцедес је преполовљен

Кумче Шабана Шаулића погинуло у језивом удесу: Откривен идентитет возача који је скривио несрећу!

  • 18.05.2024. 17:31

Тинејџер Марко Никетић (17), који је поријеклом из Србије, погинуо је у Чикагу, о чему су брујали домаћи и страни медији. До несреће је дошло када је у "мерцедес" којим је управљао Марко, ударио "мустанг", а од силине ударца, мерцедес је преполовљен.

Полиција је тада саопштила да су двије особе пребачене у Општу болницу, док је једна особа пребачена у болницу Еванстон. Један од чланова породице потврдио је да је у несрећи тешко повријеђена Маркова дјевојка. Она је тада смјештена на одјељење интензивне његу. Возач мустанга прошао је са повредама које нису опасне по живот.

Како преносе амерички медији, мушкарац који је сједио за воланом мустанга, Тијанг Ким, има 21 годину и из Нортбрука је.

Марко Никетић (17) погинуо у стравичној несрећи код Чикага

Марко Никетић (17) погинуо у стравичној несрећи код Чикага

Тијанг Ким је, према наводима полиције, возио великом брзином, због чега је изазвао несрећу у којој је погинуо тинејџер.

- Тијанг Ким (21) управљао је својим возилом у пуној брзини и безобзирно налетио на седамнаестогодишњака Марка Никетића. Тијанг Ким је хоспитализован, али са лакшим повредама, заједно са још двије особе које су у критичном стању - речено је из полиције.

Огласили се пријатељи настрадалог матуранта

Огласили се пријатељи настрадалог матуранта

Ким је, према ријечима свједока који се нашао на путу, у тренутку када је до несреће дошло, угасио је фарове на свом возилу и дао гас до даске.

- Није познатно због чега је возач угасио свјетла на "мустангу" и додао гас, па се закуцао у аутомобил. Могуће да је неки изазов био у питању или је с неком другом намјером то урадио, али то сад нико не може да потврди. Ипак, јако је чудан тај његов потез - испричао је тада извор.

Марко, који је погинуо на лицу мјеста је, како пише "CBS News", био ученик средње школе "Glenbrook South".

Подсјетимо, Марко Никетић је кумче легендарног пјевача Шабана Шаулића, а поводом страшне трагедије огласила се пјевачева удовица Гордана.

Она каже да је на лијековима и да су је дјеца савјетовала да не гледа фотографије несреће и да не чита вијести везане за исту, преноси Телеграф.



Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.