Мерцедес преполовљен

Марко Никетић (17) погинуо у стравичној несрећи код Чикага

  • Извор: Телеграф
  • 13.05.2024. 22:03

Марко Никетић (17) је погинуо, а троје људи је тешко повријеђено у саобраћајној несрећи која се у недјељу увече догодила у Гленвју, предграђе Чикага.

До несреће је дошло када је у "мерцедес", којим је управљао Марко ударио "мустанг". Све се одиграло око 23 часа, а од силине ударца, мерцедес је преполовљен.

Марко који је погинуо на лицу мјеста је, како пише ЦБС Неwс, био ученик средње школе Гленброок Соутх.

Полиција је саопштила да су двије особе пребачене у Општу болницу, док је једна особа пребачена у болницу Еванстон. Возач мустанга прошао је са повредама које нису опасне по живот.

Један од чланова породице потврдио је да је у несрећи тешко повријеђена Маркова дјевојка. Она је смјештена на одјељење интензивне његе.

Очевици кажу да су видјели како је једно возило пројурило крај њих.

"Ишао је сигурно деведесет на сат, када је пројурио испред мене. Мислим да је гас стиснуо до краја и угасио је фарове иако то није требало да ради. Мислим да је само хтио да буде брз, да је био неопрезан", рекао је очевидац за ЦБС.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.