Канцеларија Тужилаштва

Иранско тужилаштво упозорава на ширење лажних вијести о Раисију

  • Извор: СРНА
  • 19.05.2024. 21:35

Канцеларија Тужилаштва у Техерану упозорила је да се на друштвеним мрежама шире лажне вијести о нестанку хеликоптера у којем је предсједник Ирана Ебрахим Раисија.

"Тужилаштво се позабавило овим питањем претходних часова и издало је упозорење људима који су објавама узнемирили јавност", наведено је у саопштењу, преноси "Ал Џазира".

Спасилачка акција за хеликоптером иранског предсједника који је имао несрећу, траје у свим правцима, а начелник Генералштаба иранске војске Мохамед Багери наредио је да се сви ресурси војске и елитне Револуционарне гарде и укључе у потрагу.

Црвени полумјесец демантовао да је хеликоптер пронађен

Црвени полумјесец демантовао да је хеликоптер пронађен

Хеликоптер у којем су били Раиси и министар спољних послова Хосеин Амирабдолахијан срушио се на планинском терену по великој магли на повратку из посјете граници са Азербејџаном.

Државни медији пренијели су да је лоше вријеме узрок несреће и да компликује спасилачку операцију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм