Волгоградска област

Гори војни аеродром у Русији, одјекнуле експлозије

  • Извор: Агенције
  • 22.08.2024. 08:34

Током протекле ноћи у руском граду Калаху на Дону, у Волгоградској области, одјекнуле су експлозије које је, по свему судећи, проузроковао напад дроном.

Након експлозија, пожар је избио на оближњем војном аеродрому. Волгоградска област се налази око 900 километара југоисточно од Москве.

Одвратнију плажу од ове вјероватно нисте никада видјели

Одвратнију плажу од ове вјероватно нисте никада видјели

Претпоставља се да је мета напада била ваздушна база Мариновка у селу Октјабрски, око 20 километара од Калаха на Дону. Свједоци из оближњих области пријавили су да су током напада чули између шест и десет јаких експлозија, праћених карактеристичним звуцима дронова, јавило је више руских Телеграм канала.

Становници Калаха на Дону почели су да пријављују експлозије око 3:30 по локалном времену.

Телеграм канал База објавио је да је један од дронова наводно пресретнут неколико километара од аеродрома, док су крхотине са другог дрона пале на оближњу зграду и изазвале пожар.

Почиње наплата још једног паркинга у Бањалуци

Почиње наплата још једног паркинга у Бањалуци

Локалне власти нису објавиле никакве информације о нападу.

Украјинске снаге редовно спроводе нападе дроновима и саботажне акције на руској територији, циљајући војна средства, рафинерије нафте и индустријске објекте.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.