Откривено више од 20.000 фотографија

Гнусна преписка између Француза и мушкараца који су му силовали дрогирану жену

  • Извор: Телеграф
  • 03.09.2024. 19:36

Истрага у случају Доминика Пеликота, који је организовао на десетине мушкараца и позивао их да силују његову дрогирану жену Жизел у сну, открила је и дио преписке коју је муж размјењивао са злостављачима своје супруге.

"Ти си као ја - волиш силовање", наводи се у препискама између Доминика и осталих мушкараца са којима се договарао око силовања своје супруге, пише Дејли мејл.

Након четири године од хапшења, седамдесетједногодишњи Францус се нашао на оптуженичкој клупи пред судијом, заједно са 50 мушкараца који су се одазвали његовом мрачном позиву.

Нови хорор изазвао бурне рекације:

Нови хорор изазвао бурне рекације: "Скривао сам се испод покривача"

Њему се суди у француском граду Авињону, близу његове куће у Мазану.

Полиција је током истраге открила више од 20.000 фотографија на којима је Жизел злостављана од стране 72 странаца, од којих је 50 идентификовано.

Слике приказују женско тијело, изнурено, како лежи на кревету, дрогирано од стране њеног супруга.

Након хапшења, 2020. године, скоро деценију након што је Жизел проживљавала пакао, тек је 2021. године сазнала мрачну истину.

"Гади ми се, осјећам се прљаво, укаљано, издано. Био је цунами, као да ме је ударио брзи воз", рекла је Жизел на суђењу када је открила свој прави узрок физичког и психичког стања.

Дрогирао супругу пилулама за спавање

У почетку је Доминик дрогирао своју супругу пилулама за спавање како би могао да је злоставља "одређеним сексуалним праксама које је она одбила". Тада је открио да је "уживао када је видио да му неко други додирује жену", пише Телеграф.

Користио је интернет форуме да позове странце у њихову спаваћу собу да му силују жену. Неки су то урадили једном, неки више пута. Нису смјели да се паркирају испред куће, да носе парфем или да пуше да комшије и супруга не би примијетили.

Породица је мислила да Жизела има Алцхајмерову болест

Током 10 година посјетила је неколико доктора, увијек у пратњи супруга, који је увијек објашњавао губитак свијести и замрачење као знак стреса. Рођаци су чак страховали да Жизела показује прве знакове деменције.

Њен муж је на крају осуђен након што је снимао женама испод сукње у супермаркету. Полиција је тада погледала у његов компјутер и открила да је Доминик снимио силовања своје супруге и пажљиво категоризовао видео снимке на свом компјутеру. Ово је омогућило истражитељима да докажу 92 злочина и идентификују 51 осумњиченог. Сада им се заједно суди.

Њих двоје су били пар 50 година. Жизела је поднијела захтјев за развод брака и сада се у судници суочава са својим силоватељима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: