Otkriveno više od 20.000 fotografija

Gnusna prepiska između Francuza i muškaraca koji su mu silovali drogiranu ženu

  • Izvor: Telegraf
  • 03.09.2024. 19:36

Istraga u slučaju Dominika Pelikota, koji je organizovao na desetine muškaraca i pozivao ih da siluju njegovu drogiranu ženu Žizel u snu, otkrila je i dio prepiske koju je muž razmjenjivao sa zlostavljačima svoje supruge.

"Ti si kao ja - voliš silovanje", navodi se u prepiskama između Dominika i ostalih muškaraca sa kojima se dogovarao oko silovanja svoje supruge, piše Dejli mejl.

Nakon četiri godine od hapšenja, sedamdesetjednogodišnji Francus se našao na optuženičkoj klupi pred sudijom, zajedno sa 50 muškaraca koji su se odazvali njegovom mračnom pozivu.

Novi horor izazvao burne rekacije:

Novi horor izazvao burne rekacije: "Skrivao sam se ispod pokrivača"

Njemu se sudi u francuskom gradu Avinjonu, blizu njegove kuće u Mazanu.

Policija je tokom istrage otkrila više od 20.000 fotografija na kojima je Žizel zlostavljana od strane 72 stranaca, od kojih je 50 identifikovano.

Slike prikazuju žensko tijelo, iznureno, kako leži na krevetu, drogirano od strane njenog supruga.

Nakon hapšenja, 2020. godine, skoro deceniju nakon što je Žizel proživljavala pakao, tek je 2021. godine saznala mračnu istinu.

"Gadi mi se, osjećam se prljavo, ukaljano, izdano. Bio je cunami, kao da me je udario brzi voz", rekla je Žizel na suđenju kada je otkrila svoj pravi uzrok fizičkog i psihičkog stanja.

Drogirao suprugu pilulama za spavanje

U početku je Dominik drogirao svoju suprugu pilulama za spavanje kako bi mogao da je zlostavlja "određenim seksualnim praksama koje je ona odbila". Tada je otkrio da je "uživao kada je vidio da mu neko drugi dodiruje ženu", piše Telegraf.

Koristio je internet forume da pozove strance u njihovu spavaću sobu da mu siluju ženu. Neki su to uradili jednom, neki više puta. Nisu smjeli da se parkiraju ispred kuće, da nose parfem ili da puše da komšije i supruga ne bi primijetili.

Porodica je mislila da Žizela ima Alchajmerovu bolest

Tokom 10 godina posjetila je nekoliko doktora, uvijek u pratnji supruga, koji je uvijek objašnjavao gubitak svijesti i zamračenje kao znak stresa. Rođaci su čak strahovali da Žizela pokazuje prve znakove demencije.

Njen muž je na kraju osuđen nakon što je snimao ženama ispod suknje u supermarketu. Policija je tada pogledala u njegov kompjuter i otkrila da je Dominik snimio silovanja svoje supruge i pažljivo kategorizovao video snimke na svom kompjuteru. Ovo je omogućilo istražiteljima da dokažu 92 zločina i identifikuju 51 osumnjičenog. Sada im se zajedno sudi.

Njih dvoje su bili par 50 godina. Žizela je podnijela zahtjev za razvod braka i sada se u sudnici suočava sa svojim silovateljima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: