"The Deliverance"

Нови хорор изазвао бурне рекације: "Скривао сам се испод покривача"

  • Извор: Б92
  • 03.09.2024. 19:34

Нови Нетфликсов хорор "The Deliverance" привукао је велику пажњу корисника. Наиме, филм је инспириран истинитом причом, а прије неколико дана стигао је на Нетфликс.

Режирао га је Ли Данијел, а у главним улогама нашли су се Андра Деј, Глен Клоус, Роб Морган, Калеб Меклафлин и Мис Лоренс.

Филм је инспирисан случајем опсједнутости једне породице, односно инцидентом наводне паранормалне активности у Индиани 2011. године.

Случај је неколико година касније доспио у националне новине, а у средишту приче била је породица Амонс, која је пријавила ројеве црних мува на свом имању, звукове корака у подруму и сјеновиту фигуру.

Чланови породице тврдили су да су били нападнути и опсједнути, а касније је ангажован и свештеник да изведе егзорцизам у кући.


"Крио сам се испод покривача"

Филм има прилично скроман резултат на Роттен Томатоесу од 31 одсто и 51 одсто на Попкорн Метеру.

Упркос томе, филм је изазвао низ реакција гледалаца који дијеле мишљења на друштвеним мрежама.

Љубитељи овог филма окупљају се на друштвеним мрежама како би га подржали, а један гледалац је поручио: "Овај филм ме држао на ивици у сваком тренутку, дефинитивно морате да га погледате".

"Нисам могао да спавам након што сам ово погледао. Оно што га чини још страшнијим је то што се темељи на истинитој причи. Морао сам да погледам Микијеву кућицу прије него што сам отишао да спавам", "Филм је сјајан", "Тако је добар, тако моћан, понекад сам се скривао испод покривача", само су неки од коментара.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: