Ево гдје је био

Пронађен дјечак (5) који је нестао прије двије године: Мајка одмах ухапшена!

  • 11.07.2024. 21:17

Стивен Брајан (5) пронађен је послије двије године од нестанка, а полиција је ухапсила његову мајку.

Нестанак трогодишњег Стевена 18. јула 2022. пријавио је дјечаков отац, а пронађен је у уторак, послије двије године, кући у Блумингтону у којој је био са својом мајком.

Шеф полиције Кери Букнер изјавио је да је дијете добро, и да га је мајка крила због борбе за старатељство са његовим биолошким оцем.

Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић

Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић

Дебора је ухапшена због ометања налога за старатељство и да ће бити подигнуто још оптужница против особа које су јој помагале. Како је саопштила полиција они су праћени и лоцирани у Блумингтону и након што су набавили налог за претрес, Стивен је пронађен и предат социјалној служби.



Шеф полиције Кери Букнер истакао је да су мајци пружили могућност да докаже да је Стивен добро, те да су спремни да сарађују како би се увијерили у његово здравствено стање. 

Деборин ујак је изјавио да је њена намјера била да заштити свог сина и брига за Стивенову безбједност и живот.

Огласио се отац мале Данке: Послао поруку адвокатима осумњиченог

Огласио се отац мале Данке: Послао поруку адвокатима осумњиченог

Полиција наставља истрагу, а у судским документима се наводи да је Деборин банковни рачун био испражњен, а телефони деактивирани, што указује на то да је планирала скривање са Стивеном, пише Блиц.

Овај случај изазвао је велику пажњу јавности и поставља многа питања о правима родитеља, старатељству и безбједности дјеце.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.