Еvo gdje je bio

Pronađen dječak (5) koji je nestao prije dvije godine: Majka odmah uhapšena!

  • 11.07.2024. 21:17

Stiven Brajan (5) pronađen je poslije dvije godine od nestanka, a policija je uhapsila njegovu majku.

Nestanak trogodišnjeg Stevena 18. jula 2022. prijavio je dječakov otac, a pronađen je u utorak, poslije dvije godine, kući u Blumingtonu u kojoj je bio sa svojom majkom.

Šef policije Keri Bukner izjavio je da je dijete dobro, i da ga je majka krila zbog borbe za starateljstvo sa njegovim biološkim ocem.

Oglasio se glavni tužilac poslije saslušanja osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Oglasio se glavni tužilac poslije saslušanja osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Debora je uhapšena zbog ometanja naloga za starateljstvo i da će biti podignuto još optužnica protiv osoba koje su joj pomagale. Kako je saopštila policija oni su praćeni i locirani u Blumingtonu i nakon što su nabavili nalog za pretres, Stiven je pronađen i predat socijalnoj službi.



Šef policije Keri Bukner istakao je da su majci pružili mogućnost da dokaže da je Stiven dobro, te da su spremni da sarađuju kako bi se uvijerili u njegovo zdravstveno stanje. 

Deborin ujak je izjavio da je njena namjera bila da zaštiti svog sina i briga za Stivenovu bezbjednost i život.

Oglasio se otac male Danke: Poslao poruku advokatima osumnjičenog

Oglasio se otac male Danke: Poslao poruku advokatima osumnjičenog

Policija nastavlja istragu, a u sudskim dokumentima se navodi da je Deborin bankovni račun bio ispražnjen, a telefoni deaktivirani, što ukazuje na to da je planirala skrivanje sa Stivenom, piše Blic.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti i postavlja mnoga pitanja o pravima roditelja, starateljstvu i bezbjednosti djece.

Pratite nas i putem Vibera