Тексас

Дјечак (4) умро од глади, снимци малишана сламају срце!

  • Извор: Мондо.рс
  • 03.10.2024. 22:32

Четворогодишњи дјечак из Тексаса снимљен је полицијском камером са модрицама испод очију и костима које су се оцртавале на његовом сићушном тијелу неколико недјеља прије него што је умро од глади. Бенџамин Чевера (4) изгледао је уплашено и гладно на снимку из јула 2021. године, који је приказан на суђењу његовом оцу Брендону Чевери због насиља над дјецом.

Дјечак, познат као Бенџи, умро је мање од мјесец дана касније, а имао је само 12 килограма, преноси Дејли мејл. Речено је да га је породица натјерала да пије средство за дезинфекцију руку и да једе мрвице хлеба са пода породичног купатила без употребе руку. На снимку, који је објавио КСАТ, чује се како његов отац и маћеха Миранда убјеђују полицајце да се дјечак сам повредио.

"Гура прсти у очи и у уво", снимљен је како Брендон Чевера говори полицији.

Ово је ухапшена пјевачица из Сарајева: Прати је 137.000 људи

Ово је ухапшена пјевачица из Сарајева: Прати је 137.000 људи

Миранда, која је осуђена на 25 година затвора раније ове године због злостављања Бенџија, такође се појављује у снимку. На неким снимцима види се како дјечак ноћу покушава да у фрижидеру пронађе мало хране, док је на другом видеу дјечак озбиљно претучен.

"Има проблеме са понашањем. Устаје ноћу и одлази у кухињу и једе", рекла је она.


Такође се види да је газа залијепљена за једно од Бенџијевих ушију. Застрашујуће, дјечак је снимљен како узастопно тражи од оца храну, али је одбијен. Бенџи је био једини члан његове породице који није имао кревет. Натјерали су га да спава на душеку са ћебетом натопљеним мокраћом.

Узнемирујући снимак: Инфлуенсерка пјевала на улици и снимала се, пар секунди касније била је мртва

Узнемирујући снимак: Инфлуенсерка пјевала на улици и снимала се, пар секунди касније била је мртва

Дјечак је био закључан у својој соби, а кућни фрижидер и кухињски ормарићи такође су били закључани како не би узео храну, пренио је Сан Antonio-Express News. Само 25 дана касније дјечак је био мртав, два мјесеца прије свог петог рођендана. Полицајци и социјалне службе суочавају се са питањима зашто је Бенџи остављен да умре. Брендон Чевера негира да је нанио повреде дјетету и суочава се са доживотним затвором ако буде осуђен.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: