Teksas

Dječak (4) umro od gladi, snimci mališana slamaju srce!

  • Izvor: Mondo.rs
  • 03.10.2024. 22:32

Četvorogodišnji dječak iz Teksasa snimljen je policijskom kamerom sa modricama ispod očiju i kostima koje su se ocrtavale na njegovom sićušnom tijelu nekoliko nedjelja prije nego što je umro od gladi. Bendžamin Čevera (4) izgledao je uplašeno i gladno na snimku iz jula 2021. godine, koji je prikazan na suđenju njegovom ocu Brendonu Čeveri zbog nasilja nad djecom.

Dječak, poznat kao Bendži, umro je manje od mjesec dana kasnije, a imao je samo 12 kilograma, prenosi Dejli mejl. Rečeno je da ga je porodica natjerala da pije sredstvo za dezinfekciju ruku i da jede mrvice hleba sa poda porodičnog kupatila bez upotrebe ruku. Na snimku, koji je objavio KSAT, čuje se kako njegov otac i maćeha Miranda ubjeđuju policajce da se dječak sam povredio.

"Gura prsti u oči i u uvo", snimljen je kako Brendon Čevera govori policiji.

Ovo je uhapšena pjevačica iz Sarajeva: Prati je 137.000 ljudi

Ovo je uhapšena pjevačica iz Sarajeva: Prati je 137.000 ljudi

Miranda, koja je osuđena na 25 godina zatvora ranije ove godine zbog zlostavljanja Bendžija, takođe se pojavljuje u snimku. Na nekim snimcima vidi se kako dječak noću pokušava da u frižideru pronađe malo hrane, dok je na drugom videu dječak ozbiljno pretučen.

"Ima probleme sa ponašanjem. Ustaje noću i odlazi u kuhinju i jede", rekla je ona.


Takođe se vidi da je gaza zalijepljena za jedno od Bendžijevih ušiju. Zastrašujuće, dječak je snimljen kako uzastopno traži od oca hranu, ali je odbijen. Bendži je bio jedini član njegove porodice koji nije imao krevet. Natjerali su ga da spava na dušeku sa ćebetom natopljenim mokraćom.

Uznemirujući snimak: Influenserka pjevala na ulici i snimala se, par sekundi kasnije bila je mrtva

Uznemirujući snimak: Influenserka pjevala na ulici i snimala se, par sekundi kasnije bila je mrtva

Dječak je bio zaključan u svojoj sobi, a kućni frižider i kuhinjski ormarići takođe su bili zaključani kako ne bi uzeo hranu, prenio je San Antonio-Express News. Samo 25 dana kasnije dječak je bio mrtav, dva mjeseca prije svog petog rođendana. Policajci i socijalne službe suočavaju se sa pitanjima zašto je Bendži ostavljen da umre. Brendon Čevera negira da je nanio povrede djetetu i suočava se sa doživotnim zatvorom ako bude osuđen.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera