Инцидент

Д‌јечак (1) пао с трећег спрата, ухватио га пролазник и спасио му живот

  • Извор: Агенције
  • 13.07.2024. 21:34

У петак око 20 часова, пролазник у Дармштадту спасио је живот д‌јечаку (1) који је пао кроз прозор на трећем спрату зграде.

Како јавља полиција, д‌јечачић је био у стану с мајком и братом (7) када се драма догодила.

"Дијете је из још непознатих разлога пало кроз прозор. Пролазник је видио дијете како пада и успио га ухватити. Дијете је задобило лакше повреде и у пратњи мајке је одвезено у болницу, саопштила је полиција.

Недуго затим сљедећи шок! У стану породице је око 20.40 сати избио пожар.

"Према првим увиђајима, пожар је могла изазвати загорјела храна на шпорету. У цијелој стрци због пада кроз прозор, чини се како нико није размишљао о храни на рингли. Мајка је у том тренутку већ била у болници са својим синчићем, стоји у полицијском саопштењу.

Д‌јечак (7) је остао сам у стану кад је избио пожар. Али, спасиоци су на вријеме дошли те д‌јечак није повријеђен. Породични стан због пожара привремено више није за становање. Мајка и њена двојица синова су привремено смјештени у други стан, наводи полиција јужног Хесена.

Истражитељи траже "анђела чувара", односно мушкарца који је ухватио д‌јечачића. Он је важан свједок јер желе разјаснити како је дијете могло од‌једном пасти кроз прозор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: