Incident

D‌ječak (1) pao s trećeg sprata, uhvatio ga prolaznik i spasio mu život

  • Izvor: Agencije
  • 13.07.2024. 21:34

U petak oko 20 časova, prolaznik u Darmštadtu spasio je život d‌ječaku (1) koji je pao kroz prozor na trećem spratu zgrade.

Kako javlja policija, d‌ječačić je bio u stanu s majkom i bratom (7) kada se drama dogodila.

"Dijete je iz još nepoznatih razloga palo kroz prozor. Prolaznik je vidio dijete kako pada i uspio ga uhvatiti. Dijete je zadobilo lakše povrede i u pratnji majke je odvezeno u bolnicu, saopštila je policija.

Nedugo zatim sljedeći šok! U stanu porodice je oko 20.40 sati izbio požar.

"Prema prvim uviđajima, požar je mogla izazvati zagorjela hrana na šporetu. U cijeloj strci zbog pada kroz prozor, čini se kako niko nije razmišljao o hrani na ringli. Majka je u tom trenutku već bila u bolnici sa svojim sinčićem, stoji u policijskom saopštenju.

D‌ječak (7) je ostao sam u stanu kad je izbio požar. Ali, spasioci su na vrijeme došli te d‌ječak nije povrijeđen. Porodični stan zbog požara privremeno više nije za stanovanje. Majka i njena dvojica sinova su privremeno smješteni u drugi stan, navodi policija južnog Hesena.

Istražitelji traže "anđela čuvara", odnosno muškarca koji je uhvatio d‌ječačića. On je važan svjedok jer žele razjasniti kako je dijete moglo od‌jednom pasti kroz prozor.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: