Софија

Бугарска принцеза објаснила зашто тако изгледа

  • Извор: Агенције
  • 29.07.2024. 06:00

Калина, бугарска принцеза на најновијим фотографијама изгледа готово непрепознатљиво.

Дуго времена је избивала из јавности, а недавно се појавила у друштву супруга Китина Муноза и сина Симеона Хасана Муноза, а како се већина изругује њеном мушкобањастом изгледу, Калина је за "Хало" објаснила зашто тако изгледа.

Мушкарац из БиХ поклања аутомобил, има само један услов

Мушкарац из БиХ поклања аутомобил, има само један услов

Своје мишићаво тијело је врло једноставно објаснила. Напорно тренира и то је разлог зашто је њено тијело толико ојачало.

"Не осјећам се добро без тренинга. Желим остати здрава и осјећати се добро", рекла је.

Понедјељком и четвртком тренира:

  • стомак
  • ноге
  • трицепсе
  • глутеус
  • леђа

Уторком и петком тренира:

  • груди
  • рамена
  • бицепсе

Калина је у интервјуу објаснила да свака сесија укључује серије од 12 понављања. Неке од вјежби којима се окреће су спуштања до 70 килограма, прегиби за бицепс од 20 килограма, као и потисци за рамена од 30 килограма.

"У нормалним данима шетам свог пса ујутро, често и до четири сата. Трчим 30 минута два пута седмично. Такође се бавим скијањем и воденим спортовима, сурфањем на дасци и јахањем", додала је.

Исмијавали је због носа

Такође, необичан нос бугарске принцезе Калине је у више наврата био предмет исмијавања. Често су кружили трачеви да је њен нос такав зато што се подвргла естетској операцији, али истина је нешто другачија.

Принцеза приликом лакше несреће поломила зубе, а током лијечења је дошло до инфекције у вилици. Управо је због тога морала на озбиљну операцију која је утицала на изглед њеног носа.

Србија је само оволико поена постигла када Јокић није играо

Србија је само оволико поена постигла када Јокић није играо

"Апсурдне теорије о Калининим операцијама и естетским третманима нису ништа више од дезинформација", рекао је њен супруг за Хола 2018, откривши да је његова супруга доживјела несрећу у доби од осам година због чега је изгубила два предња зуба.

Подсјетимо, Калина је рођена у Мадриду 1972. године и једина је кћерка краља Симеона 2. и његове супруге Маргарите. Говори неколико језика те је завршила престижне школе, а што се тиче љубави према храни, принцеза је оријентисана храни без меза, узевши у обзир да је вегетаријанка.

Са супругом Мунозом који је од Калине старији 14 година, познатим шпанским поморским навигатором и истраживачем, у браку је од 2002. године. Иако су се вјенчали у Римокатоличкој Цркви, добили су благослов и Православне Цркве.

Године 2007. су добили сина којег је Калина назвала по свом оцу, а њихов син је први члан бугарске краљевске породице рођен у Бугарској од 1937.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: